Particulieren

Waarom een budgetcoach?

Hou je aan het eind van je geld altijd een stuk maand over?
Je administratie is de bekende schoenendoos?
Je administratie is je even te veel geworden?
Je hebt geen tijd voor je administratie?

Het is tegenwoordig lang niet altijd gemakkelijk om je financiële huishouding op orde te krijgen en te houden. Dat kan komen omdat je er te weinig tijd voor hebt of omdat je er gewoon niet zo handig in bent. Het kan ook zijn dat je situatie veranderd is, bijvoorbeeld door het verliezen van je baan, een echtscheiding, vanwege pensionering, het overlijden van je partner of door ziekte.

Een budgetcoach kan je ondersteunen met het uitzoeken van je administratie en samen stellen we orde op zaken. Het is ook mogelijk dat je door omstandigheden voor een korte of langere periode ondersteuning nodig hebt met het regelen van je financiën en of schulden. Naast het opzetten en ordenen van je administratie kan de budgetcoach je adviseren en begeleiden met budgetteren en het opstellen van een budgetplan. Indien gewenst kan de budgetcoach je financiën voor een korte of langdurige periode beheren (Inkomensbeheer). Je blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je financiën.

Wil je meer informatie over wat een budgetcoach voor jouw kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons voor het maken van een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *