Advies, ondersteuning en coaching

Het is tegenwoordig lang niet altijd gemakkelijk om je financiële huishouding op orde te krijgen en te houden. Dat kan komen omdat je er te weinig tijd voor hebt of omdat je er gewoon niet zo handig in bent. Het kan ook zijn dat je situatie veranderd is, bijvoorbeeld door het verliezen van je baan, een echtscheiding, vanwege pensionering, het overlijden van je partner of door ziekte.

Ik kan je ondersteunen met het uitzoeken van je administratie en samen stellen we orde op zaken. Het is ook mogelijk dat voor een korte of langere periode ik je ondersteun met het regelen van je financiën en of schulden. Naast het opzetten en ordenen van je administratie kan ik je adviseren en begeleiden met budgetteren en het opstellen van een budgetplan. Indien gewenst kan ik je financiën voor een korte of langdurige periode beheren (Inkomensbeheer). Je blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je financiën.

Door middel van preventie tracht ik samen met jouw te voorkomen dat je in een (problematische) schuldsituatie terechtkomen. Voor veel mensen is tijdig financieel advies, zonder de druk van een zware voorziening zoals schuldsanering, noodzakelijk. Maar het kan ook zijn dat de schuldeiser(s) inmiddels de vordering(en) aan een deurwaarder heeft overgedragen of een deurwaarder heeft inmiddels beslag op je inkomen gelegd en actie is dan dringend gewenst. Het uiteindelijke doel is dat op een bepaald moment sprake is van een gezonde financiële situatie en dat er rust en stabiliteit is.

Mijn kantoor is laagdrempelig en ik beschik over voldoende deskundigheid en heb een ruime ervaring op financieel gebied. Ik geef advies, informatie en ondersteuning op maat. Het gaat niet alleen om informatie en advies op het gebied van persoonlijke financiële zaken (budgetadvies), of om budgetcursussen maar ook om daadwerkelijke schuldbemiddeling. In het budgetadvies komen allerlei activiteiten op financieel gebeid bij elkaar. In de cursus leer ik je om op een adequate manier met geld om te gaan en met schuldbemiddeling gaan wij samen proberen om een betalingsregeling te treffen met je schuldeisers. Je kunt er ook voor kiezen om (deel) taken door mij te laten verzorgen.

De dienstverlening voor particulieren bestaat uit
Budgetadvies ≈ Cursus budgetteren ≈ Budgetcoach ≈ Budgetplan opstellen ≈ Inkomensbeheer ≈ Schuldbemiddeling ≈ Administratie ordenen ≈ Nazorgtraject ≈ Formulierenbrigade ≈ Belastingaangifte en toeslagen

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Het kennismakingsgesprek van maximaal 1,5 uur kost € 75,00 exclusief 21% BTW. Gewoon doen, het verplicht je tot niets!