Lies Bonsang

Een korte kennismaking.

Ik ben gediplomeerd Schuldhulpverlener, Loonadministrateur en Assistent Belastingconsulent. Daarnaast heb ik de opleiding Budgetfinanciering en HBO-personeelsmanagement met het behalen van een diploma succesvol afgerond.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven en organisatie in verschillende functies. Naast een betaalde baan ben ik jaren actief geweest in diverse bestuurlijke functies bij verschillende maatschappelijke organisaties. Op dit moment ben ik bestuurslid bij de patiëntenvereniging Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland. Ik ben regiobestuurder voor de regio Zuid-Holland Zuid. Daarnaast vertegenwoordig ik de patiëntenvereniging in de CVA-keten Drechtzorg.

Ik voer opdrachten uit voor particulieren, verenigingen, stichtingen en ondernemingen. Ik ben werkzaam als belastingconsulent voor particulieren. Werkgevers huren mij in als budgetcoach om werknemers met loonbeslagen/schulden te begeleiden en coachen naar een stabiele en gezonde financiële situatie. Verder verricht ik diverse éénmalige administratieve opdrachten en ben als bestuurder op interim-basis beschikbaar voor verenigingen en stichtingen.

Daarnaast ben ik NAH-coordinator en ervaringsdeskundige op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Voor meer informatie over de NAH-Vraagwijzer klik hier.

Voor meer informatie over mijn opleiding, kennis en ervaring zie mijn LinkedIn-pagina.

Heeft u een probleem en weet u niet hoe dit op te lossen of heeft u even extra hulp nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en wie weet kan ik iets voor u betekenen. Gewoon doen, het verplicht u tot niets!

Lies Bonsang