Lies Bonsang

Een korte kennismaking.

Ik ben gediplomeerd Schuldhulpverlener, Loonadministrateur en Assistent Belastingconsulent. Daarnaast heb ik de opleiding Budgetfinanciering en HBO-personeelsmanagement met het behalen van een diploma succesvol afgerond.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven en organisatie in verschillende functies. Naast een betaalde baan ben ik jaren actief geweest in bestuurlijke functies bij verschillende maatschappelijke organisaties.

Ik ben werkzaam als belastingconsulent voor particulieren, budgetcoach en schuldhulpverlener, administrateur voor kleine en grote korte en/of éénmalige administratieve opdrachten.

Verder ben ik belangenbehartiging en ervaringsdeskundige op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel en werkzaam als NAH-coordinator.  Voor meer informatie over Nahadvies klik hier.

Voor meer informatie over mijn opleiding, kennis en ervaring zie mijn LinkedIn-pagina.

Heeft u een probleem en weet u niet hoe dit op te lossen of heeft u even extra hulp nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en wie weet kan ik iets voor u betekenen. Gewoon doen, het verplicht u tot niets!

Lies Bonsang