Lies Bonsang

Een korte kennismaking.

Ik ben gediplomeerd Schuldhulpverlener, Loonadministrateur, Assistent Belastingconsulent en ervaringsdeskundige NAH. Daarnaast heb ik de opleiding Budgetfinanciering en HBO-personeelsmanagement met het behalen van een diploma succesvol afgerond. Sinds 2019 ben ik gecertifieerd trainer van de patiëntenvereniging Hersenlestel.nl om NAH-getroffenen te trainen tot NAH-ambassadeur van hersenletsel.nl

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven en organisatie in verschillende functies. Naast een betaalde baan ben ik jaren actief geweest in diverse bestuurlijke functies bij verschillende maatschappelijke organisaties. Op dit moment ben ik regiobestuurder in Zeeland en Noord-Brabant voor de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl voor de regio Zeeland en Noord-Brabant en NAH-coördinator bij Stichting NAH-Vraagwijzer i.o. Daarnaast ben ik actief bij de CVA-keten Drechtzorg op het gebied van nazorg en is welzijn in de chronische fase mijn aandachtsgebied. Voor meer informatie over de NAH-Vraagwijzer klik hier.

Ik voer opdrachten uit voor particulieren, verenigingen, stichtingen en ondernemingen. Ik ben werkzaam als belastingconsulent voor particulieren. Werkgevers huren mij in als budgetcoach om werknemers met loonbeslagen/schulden te begeleiden en coachen naar een stabiele en gezonde financiële situatie. Verder verricht ik diverse éénmalige administratieve opdrachten en ben als bestuurder op interim-basis beschikbaar voor verenigingen en stichtingen.

Voor meer informatie over mijn opleiding, kennis en ervaring zie mijn LinkedIn-pagina.

Heeft u een probleem en weet u niet hoe dit op te lossen of heeft u even extra hulp nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en wie weet kan ik iets voor u betekenen. Gewoon doen, het verplicht u tot niets!

Lies Bonsang