Administratief·Berichten·Schuldhulpverlening

Ordenen en opzetten van een administratie

Vind jet moeilijk om zelf je administratie op orde te krijgen?

Je ziet er letterlijk als een berg tegenop om je administratie uit te zoeken?

Je administratie is de bekende schoenendoos?

wekelijks valt er heel wat post op je deurmat: rekeningen, salaris- of uitkeringsstrookjes, verzekeringspolissen, brieven van de belastingdienst, pensioenoverzichten. Als de post en de rekeningen zich eenmaal gaan stapelen en het overzicht er niet meer is, dan groeit het al snel uit tot een chaos. Onbetaalde rekeningen, de zorgen groeien je boven het hoofd met als gevolg slapeloze nachten. De volgende fase is dat je de post niet meer opent. Vervolgens ontvang je aanmaningen en staan de deurwaarders bij je op de stoep, met alle gevolgen van dien. De papieren stapelen zich op ergens, ver weggestopt in een kast of in een boodschappentas!, en je weet niet meer waar je moet beginnen. Je wil wel verantwoordelijk blijven voor je administratie, maar ziet door de bomen het bos niet meer en je bent tijdelijk niet in staat om je door de stapel post heen te worstelen of je hebt door omstandigheden hier steeds meer moeite mee.

Even een paar handjes om orde in de chaos te scheppen en samen een duidelijke en overzichtelijke administratie opzetten is dan geen overbodige luxe. Een keurig geordende administratie help je om overzicht en grip te krijgen en te behouden op je financiën. Een budgetcoach kan je hier bij helpen en je net even het bekende duwtje geven.

Wil je meer weten wat een budgetcoach voor je kan betekenen en wat de kosten zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *