Tarieven

Wij werken niet met vaste tarieven.

Iedere klant is uniek en heeft zijn/haar eigen specifieke hulpvraag en vraagt om een persoonlijke aanpak. Hierdoor is iedere opdracht maatwerk.

Wij leveren alleen maatwerk, afgestemd op de exacte opdracht/hulpvraag en in overleg met de klant worden afspraken gemaakt. Wij geven telefonisch geen adviezen en kunnen van te voren geen prijsindicatie opgeven. De kosten zijn afhankelijk van de inhoud en soort opdracht/hulpvraag, de te verwachte tijdsinvestering, soort ondersteuning en/of werkzaamheden en de duur.

Er vind eerst een intakegesprek plaats van maximaal 1,5 uur en de kosten zijn 75 euro, exclusief 21% B.T.W. Voor klanten buiten Hendrik-Ido-Ambacht worden reiskosten in rekening gebracht van € 0,19 per kilometer, exclusief B.T.W.

Tijdens het intakegesprek word de opdracht/hulpvraag uitgebreid besproken en bespreken wij samen met u de mogelijkheden en geven advies wat voor u de beste oplossing is. Soms blijft het alleen bij een intakegesprek, maar in de meeste gevallen leidt een intakegesprek tot een opdracht. Na het intakegesprek ontvangt de opdrachtgever een offerte en een plan van aanpak.