Schuldhulpverlening

Wat is schuldhulpverlening?

Het hebben van schulden en schaamte gaan hand in hand. Schulden zijn niet altijd verwijtbaar, oorzaken kunnen heel divers zijn. Om uit de schulden te komen is gedragsverandering en motivatie het allerbelangrijkste, al dan niet met hulp van een budgetcoach.

In de afgelopen periode heeft een koerswijziging plaatsgevonden in de schuldhulpverlening:
            Van schuldhulpverlening naar dienstverlening en
            Van iedereen een schuldenvrije toekomst naar een hanteerbare schuldensituatie.

Wat is schuldhulpverlening? Wat houdt schuldhulpverlening in? Wat wordt verstaan onder problematische schulden? Wie zijn de risicogroepen? Wat zijn de gevolgen van de schulden? Wat staat bij schuldhulpverlening centraal? Voor de antwoorden op deze vragen klik hier.

Met de antwoorden op deze vragen krijgt u een beeld hoe intensief, ingrijpend en ernstig schulden kunnen zijn en hulp van een budgetcoach is echt geen overbodige luxe.

De vragen over wat is schuldhulpverlening worden allemaal in het kort beantwoord in mijn Blog ‘Wat is schuldhulpverlening’.

Heeft u schulden en of houdt u aan het einde van uw geld een stukje maand over? Heeft uw werkgever één of meerdere loonbeslagen ontvangen en loonbeslag op uw salaris gelegd? Een budgetcoach kan u helpen om orde op zaken te stellen en om weer grip op uw inkomsten en uitgaven te krijgen.

Geen financiële middelen om een budgetcoach te betalen? Geen nood, ga eens praten met uw werkgever. Wij worden regelmatig door werkgevers ingehuurd om werknemers met schulden en loonbeslagen te coachen naar een stabiele en gezonde financiële situatie.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *